Стилиян Петров отново бележи!


Стилиян Петров отново бележи!
Снимка: http://www.birminghammail.co.uk

2866 0

Бившият капитан на българския национален отбор, Астън Вила и Селтик Стилиян Петров продължава да изумява! Халфът отбеляза гол за неговия Уайчъл Уондърърс, който се съзтезава в лигата за играчи над 35 години. Петров ги навърши през юли.

„Уондърърс" играят в премиер лигата на Централен Уоруикшайър. Стилиян Петров се разписа за победа с 5:3 на неговия отбор.

"Играх 90 минути и физическото ми състояние се подобрява, но трябва да съм търпелив” - коментира бившият национал, цитиран от Birmingham Mail.

Стилиян е популярният футболист в тима на Уайчъл. Той  коментира разликите между футбола на най-високо ниво и сегашния му опит.

„Тук играеш на всяка позиция, на която може да си полезен в мача. В този мач на всеки 10 минути различен човек ме пазеше персонално”.

Петров беше с широка усмивка, доволен, че въобще има шанса да играе отново футбол. Голът му също видимо му достави голямо удоволствие.

„Може би Sky Sports ще излъчи моя гол. Винаги ме питат за автографи и снимки след мачове. Срещам се с фенове на Вила и е чудесно да си говоря с тях. Ще играем пак следващата неделя, но не ме питайте срещу кого” - в отлично настроение заяви Стан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички