Стилиян Петров с гол и три асистенции за Уайчъл


Стилиян Петров с гол и три асистенции за Уайчъл

3077 0

Стилиян Петров записа гол и три асистенции при победата на новия си тим Учайчъл Уондърърс с 5:3 над Спаркхил Синиърс в мач за купата WH Richards.

За първи път, откакто се завърна на терена бившият капитан на националите ни успя да издържи 90 минути на терена. В края на мача дори игра в защита, за да помогне на изнемогващите си съотборници.

Това бе и първият успех на Стилиян с екипа на новия си отбор, с който играе всяка неделя.

От днес Стан започва и треньорската школа. Той имал право да прескочи едно ниво, но не го направил, защото искал да разбере повече за работата с децата.

В събота Петров и негови приятели отиват на рожден ден в Лондон, като всичко ще бъде съчетано с мача на Челси. След това обаче трябва да се прибира спешно за следващия си мач. Преди няколко дни Стилиян останал без червената гривна на фондацията си. Той винаги носи и трите цвята на ръката си. Фен на Ливърпул обаче му я отмъкнал, защото не били пуснати в неговия град.

Мартин Петров е бил на гости на Стилиян преди да се установи в Барселона. Двамата излезли из Бирмингам, но не успешли да се разходят, защото на всяка крачка били спирани от запалянковци.

Мартин вече е в Барселона, където смята да се учи за мениджър при Лъчезар Танев.

Стилиян се разминал на косъм и от мача на Лудогорец в Ливърпул, пише "24 часа". Той имал билети, осигурени от Хендерсън, но в последния момент се почувствал прекалено изморен и решил да си спести 2-часово пътуване.

"Иначе играха страхотно и много ме беше яд, че изпуснаха да спечелят поне точка. Показаха, че са стабилен отбор", каза Стилиян по телефона от Бирмингам.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички