Старокин: Имаше доста трудности около трансфера ми в Динамо


Старокин: Имаше доста трудности около трансфера ми в Динамо

1472 0

Орлин Старокин призна, че трансферът му в Динамо (Букурещ) не е бил никак лесен, но сега е щастлив и се надява да се представи на добро ниво в новия си клуб. Днес защитникът замина за румънската столица, за да се присъедини към Динамо.

"Доволен съм от условия и всичко. Имаше доста трудности покрай моето подписване с Динамо. Благодарен съм на ръководството на Динамо, че бяха така настоятелни и отзивчиви. Искам да благодаря най-много на Кристиан Валентин, който най-много съдейства на Генади Вучков. Напълно съм радостен, отивам в един нов отбор и се надявам да се представя на едно добро ниво”, заяви футболистът на летище София.

Той разкри и повече подробности около трансфера си. „За интереса от този клуб към мен разбрах преди пет дни. В понеделник беше основната оферта и в сряда вече пътувах. Бях два дни там, беше доста тежко. Имаше някои неща, които не можехме да уточним, но пак казвам – благодаря изключително много на ръководството на Динамо, което искаше да ме привлече и направи и направи всичко възможно”

„Договорът ми е 1+2 на този етап. Имаме клауза и декември ще седнем да говорим за нов договор”, добави още Старокин.

Той заяви, че е имал оферти и от други клубове, но не назова имената им. Все пак той потвърди, че е искан и от "Левски". „Говорих с "Левски", но ни се разминават вижданията. Единственото, което искам да кажа, е, че пожелавам на "Левски" успех през сезона. Надявам се да имат съвсем друго лице”.

Старокин сподели и мнението си относно ситуацията с ЦСКА и Локомотив (София) „Това е пагубно за целия български футбол, защото не може две емблеми да са във В група. Тежко е за всички, най-вече за феновете на двата отбора, но не може едни да си плащат, други да не си плащат”, завърши футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички