Старокин става "червено куче", гърмят в Румъния


Старокин става "червено куче", гърмят в Румъния
Снимка: БГНЕС

1528 0

Орлин Старокин ще продължи кариерата си в Румъния. Според местното идздание Digisport, 28-годишният футболист е на часове от подпис с Динамо (Букщрещ). Той вече е в румънската столица и се е разбрал с клуба за личните си условия, остава само да мине задължителните медицински изследвания.

В северната ни съседка отбелязват, че Старокин ще е деветото ново попълнение на "червените кучета" това лято. Той е свободен агент и за него Динамо няма да праща трансферна сума.

Старокин е юноша на ЦСКА, но дебюта си в професионалния футбол прави през 2005 г с екипа на Нефтохимик. В България той е играл още за Черноморец, "Левски" и Лкомотив (София).

 

Динамо е много активен на трансферния пазар през това Mercato, а днес е успял да донесе един играч.
Орлин Старокин, 28, е свободен агент и отиде в отбор от Стефан чел Маре в България, според Digisport. Днес сутринта и се провежда медицински преглед.
Защитникът напусна футбола ЦСКА започна, а през 2005 г. играе за първи път на Нафтекс Бургас подреждане за възрастните хора. През цялата си кариера той е играл за Chernomoreţ Бургас, Левски София и Локомотив София Иртиш Павлодар.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички