Собственичката на Ковънтри лично посрещнала Гаджев


Собственичката на Ковънтри лично посрещнала Гаджев

1295 0

"В Ковънтри показаха голямо уважение към нас. За това говори и фактът, че на стадиона преди мача срещу Суиндън ни посрещна и поздрави лично собственичката на клуба Джой Сепала". Това разказа пред “24 часа” от Англия личният агент на Владимир Гаджев - Генади Вучков.

Той уреди трансфера на бившия капитан на “Левски” в тима, играещ в Лига 1 или третото ниво на футбола на Острова. Гаджев подписа договор до следващото лято с опция за продължаването му с още 1 г.

Снощи футболистът и агентът му се прибраха в България. 28-годишният Гаджев ще събере багажа си и в понеделник се връща в Англия, за да започне подготовка с Ковънтри.

Вучков обясни, че е прекарал с клиента си десетина дни, преди да се стигне до трансфера. На Гаджев са били направени обстойни медицински изследвания. Българският национал е бил подложен и на разнообразни физически тестове. Двамата са посетили мача със “Суиндън” миналата събота, преди който се състояла срещата със Сепала.

От Ковънтри са държали категорично до подписването да не излиза информация за Гаджев.

Новият клуб на халфа има американски собственик. Това е хедж фондът SISU. Джой Сепала, чиято майка е финландка, е негова основателка и изпълнителен директор. След стъпването си във владение на английския клуб американският фонд е изчистил над 60 млн. лири негови задължения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички