Гаджев: Беше чест да съм в "Левски", казвам "довиждане", не "сбогом"


Гаджев: Беше чест да съм в "Левски", казвам "довиждане", не "сбогом"

2092 0

Българският халф Владимир Гаджев обяви, че раздялата му с "Левски" не е завинаги. Бившият национал подписа с английския Ковънтри, като се сбогува по емоционален начин със "синия" клуб и феновете.

"Първо искам да благодаря на феновете и хората в клуба за подкрепата през всичките тези години. За мен беше удоволствие да играя за най-големия български клуб. Нямахме много поводи за радост, но съм благодарен за подкрепата и съвместната работа с всички съотборници и служители в клуба. Прекарах чудесни седем години и половина на „Герена“. Беше чест и привилегия да нося екипа на Левски и да съм подкрепян от най-вярната публика", заяви Гаджев пред "Гонг".

"Беше време пътищата ни да се разделят временно. Имах нужда от промяна, за да се развивам и да имам малко повече спокойствие, но със сигурност казвам само "довиждане", категоричен е той.

Футболистът разкри как се е стигнало до трансфера в Ковънтри - от клуба са се свързали с агента му, след като са гледали негови мачове. След като са видели в какво функционално състояние е полузащитникът, сделката е била завършена.

"Тестовете, които ми направиха показаха много хубави резултати, но трябва да вляза в достатъчно добро състояние. Функционалните изследвания бяха изключително тежки, а медицинският екип остана много доволен", сподели Гаджев, който очаква да дебютира за новия си тим до десетина дни или най-много 2 седмици.

Доскорошният национал се похвали, че отборът, в който ритат имена като Джо Коул и Сам Рикетс, са го приели отлично. "Държат се с мен така, сякаш съм с отбора от началото на сезона", призна той.

Гаджев обеща, че ще работи много, за да си спечели титулярно място. "След като са ме привлекли, значи са видели моя потенциал. Ще трябва да работя доста и да оправдая очакванията", посочи играчът.

Бившият футболист на "Левски" заяви, че не се притеснява от коментари за нивото, в което играе новият му отбор. "Никога не са ме притеснявали подобни неща. Нивото в тази лига е доста сериозно. Англия наистина е Англия. За мен това е голяма крачка, още повече че през месец март нещата стават трудно", заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички