СНИМКИ: Валери Божинов с уникален жест към малко момиченце


СНИМКИ: Валери Божинов с уникален жест към малко момиченце

3441 0

Само преди няколко Валери Божинов се опита да подари долната част от екипа си на малка 6-годишна фенка на Партизан. Това стана след победата на "гробарите" над Стяуа, която класира тима на плейоф в Шампионска лига. Тогава обаче Наталия остана с празни ръце, след като фен на тима издърпа от ръцете ѝ подаръка от нападателя.

Тази неправда обаче беше поправена. Благодарение на ръководството и местна медия, беше организирана среща между Божинов и 6-годишната фенка, на която той лично ѝ подари свой екип, поговориха си и дори поиграха на джаги.

Също така на срещата присъства и въпросният фен, откраднал шортите на бившия ас на Ювентус. Той се е свързал със семейството на Наталия, поднесъл е своите извинения и дори е подарил огромен шоколад на момиченцето.

"Вече не се сърдя на Мирко. Сега сме приятели и заедно ще ходим на мачове, а това ще е най-любимият ми екип", сподели невръстната привърженичка на Партизан.

Божинов пък разкри, че не е разбрал какво е станало тогава, но след като изгледал видео от ситуацията, веднага е задействал плана да се запознае с момиченцето. Наталия пък му пожела повече никога да не пропуска дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички