Фен на Партизан открадна гащите на Божинов от 6-годишна (ВИДЕО)


Фен на Партизан открадна гащите на Божинов от 6-годишна (ВИДЕО)

2141 0

Полудял от щастие фен на Партизан изтръгна от ръцете на 6-годишно момиченце шортите на Валери Божинов след победата на "гробарите" с 4:2 срещу Стяуа.

Българският нападател направи стриприйз пред трибуната с ултрасите на домакините. Той първо хвърли фланелката си в агитката, а гащите даде на невръстната фенка Наталия Черовина, която протегна ръчички за сувенир от българския нападател.

Стоящ наблизо привърженик обаче ги измъкна от момичето и побягна. Случката разстрои малката Наталия, но пред сръбското издание "24satа" тя споделя, че времето е пред нея и ще си набави задължително екип на Божинов. 

"Бясна съм на този мъж, защото Божинов искаше да даде шортите на мен. Взе ми ги от ръцете, но не бях много тъжна, защото се радвах на победата, пък и имам вече доста екипи на играчи на Партизан", споделя Наталия, а репортерите на изданието са поразени при вида на колекцията й, на която би завидял и някой фен-ветеран.

Малката фенка се учудва на въпрос дали не се страхува от обстановката на стадиона. "Не се плаша. За мен е традиция след мач да изтичам на пистата и да се радвам с играчите", споделя тя.

Веднага след последния съдийски сигнал пък Валери Божинов изля шише с вода върху треньора си Зоран Милинкович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички