Славчев разкри любопитни подробности за трансфера си на Острова


Славчев разкри любопитни подробности за трансфера си на Острова

1805 0

Младата надежда на българския футбол Симеон Славчев даде първото си интервю като играч на представителя на Чемпиъншип Болтън Уондърърс.

Както е известно, в последните часове на трансферния прозорец английският тим успя да привлече младока под наем, след като той не получи почти никакви шансове с досегашния си тим Спортинг (Лисабон), където премина през лятото срещу 2 милиона евро.

Българският национал сподели, че е изключително щастлив от преминаването си в Болтън, изразявайки увереност, че може да помогне на тима и в нападение, и в защита.

"За мен е голяма чест да бъда тук. Тук съм, защото искам да помогна на себе си и на отбора да постигне много победи и да стане още по-добър", бяха първите думи на Славчев като играч на тима от Острова.

"Искам да стана по-добър футболист. Тук съм, за да играя и да докажа качествата си, както и да направя феновете още по-щастливи. Относно моята игра мога да кажа, че обичам да играя с топката, да помагам на моите съотборници в защита, както и да атакувам".

Славчев коментира и престоя си в Спортинг и желанието си да играе по-често в бившия тим на Мартин Петров.

"В предишния ми отбор не играех достатъчно и исках да променя това, защото аз съм млад футболист и мисля, че заслужавам да играя повече. Точно в този момент дойде офертата от Болтън и мисля, че това е правилното място за мен да играя повече и да подобря качествата си. Тук съм, защото харесвам Болтън и английския футбол още от дете. Помня, когато Болтън бе във Висшата лига, знам, че преди мен тук игра и Мартин Петров. Като дете играех на електронната игра на ФИФА и тогава си бях избрал именно отбора на Болтън", каза с усмивка Славчев.

"Този трансфер е нещо хубаво за мен. Хубаво е, че съм тук в този клуб, на този стадион и искам колкото се може по-бързо да усетя атмосферата. От дете си мечтая да играя футбол пред много зрители и сега ще имам тази възможност", завърши националът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички