Български национал подписа на Острова


Български национал подписа на Острова

1328 0

В последните часове на трансферния прозорец българският национал Симеон Славчев успя да си уреди трансфер в Англия, след като цял сезон не игра за Спортинг (Лисабон) освен за Купата на Португалия.

Бившият ас на Литекс, който премина при "лъвовете" срещу 2 милиона евро през лятото, подписа с Болтън до края на сезона, като ще играе под наем в английския клуб, където преди време игра Мартин Петров.

Славчев не остави следа в Спортинг, като беше привлечен от вече бившия треньор Леонардо Жардим, който обаче преди началото на сезона напусна и пое Монако.

Въпреки това с няколко силни мача за Купата на лигата, българският национал затвърди мнението на президента на клуба Бруно де Карвальо, че привличането му е правилно. При това положение ръководството на клуба на Славчев реши да търси място, където той да трупа игрова практика.

Сега след разглеждането на две оферти за българина, Спортинг (Лисабон) реши да изпрати за 6 месеца младия халф в Англия. Болтън, който след изпадането си от Висшата лига на Англия има ново ръководство, в момента се намира на 14-о място във второто ниво на футбола в страната с 34 точки. 

Сделката е осъществена със съдействието на шотландски мениджър, съобщават от Спортинг.

Другите варианти са били клубове от Швейцария и Белгия. португалците са поставили много високи финансови изисквания, вероятно за да откажат тези кандидати.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички