Шампионска лига решава бъдещето на Бербатов в Монако


Шампионска лига решава бъдещето на Бербатов в Монако
Снимка: Getty Images/Guliver

1946 0

Българската звезда на френския Монако - Димитър Бербатов, е обвързал бъдещето си с крайното класиране на тима в Лига 1. Ако "монегаските" се класират на местата, даващи парво за участие в Шампионска лига, нападателят, заедно с другият ветеран в състава - Рикардо Карвальо, ще останат в клуба. Изпуснат ли влака за най-престижния европейски клубен турнир, бъдещето и на двамата в Монако изобщо няма да е сигурно, разкрива "L'Equipe".

Ето какво пишат по повода във Франция:

"Рикардо Карвальо (36 години) и Димитър Бербатов (34) са с изтичащи договори в края на настоящия сезон. Португалецът и българинът са в очакване да научат дали клубът ще успее да се класира за участие в Шампионската лига през следващия сезон. В случай на положителен изход, техните ангажименти почти сигурно ще бъдат продължени. В обратния случай обаче, това не е много сигурно".

В момента "монегаските" са четвърти в класирането с 55 точки, с 2 по-малко от третия Олимпик Марсилия и на 6 от второто място. Както е известно, само първите две места дават право на участие, а третото позволява участие в квалификации за турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички