Сгазихме Италия, хвали се Жоро Миланов


Сгазихме Италия, хвали се Жоро Миланов
Снимка: Getty Images/Guliver

1336 0

"Смачкахме Италия при 2:2 на "Васил Левски", похвали се националът Георги Миланов в интервю за руска медия. Както е известно, играчът на ЦСКА (Москва) даде асистенция на Мицански за втория гол във вратата на "адзурите".

"Имаме нов треньор, в неговия официален дебют ние много се старахме да се представим успешно. Дадохме сто процента от себе си, в нищо не отстъпвахме на силния съперник, а на моменти го превъзхождахме. За съжаление, италианците успяха да изравнят в края на мача. Но играхме наистина добре", коментира Миланов.

Той говори и за предстоящото дерби със Зенит (Санкт Петербург). Преди една година българинът вкара красив гол на Зенит на "Арена Химки". В този момент "армейците" бяха в ролята на изоставащи, но с победата над Зенит започнаха впечатляваща серия, която доведе ЦСКА до титлата.

"Помня този гол, беше не само красив, но и важен. Но беше отдавна. Сега ситуацията е различна. Не се съмнявам, че головете ми ще дойдат. Сега се старая да играя за отбора, да давам асистенции и изпитвам радост, когато успявам. Най-важното е ЦСКА да победи", отсече Миланов.

Запитан дали мачът със Зенит е определящ за титлата, българинът заяви: "Съдбата на първенството наистина зависи много от този мач. Зенит е класен отбор, чака ни тежък мач. Но и на съперника ни няма да му е лесно. Турнирната ситуация задължава ЦСКА да мисли само за победа", категоричен е той.

"Няма смисъл да давам прогнози. Треньорът ще ни каже какво очаква от нас, а ние ще се постараем да го изпълним. Всички разбираме какъв мач ни предстои. Там има много силни играчи, способни да решат мача. Хълк, Дани..", каза още Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички