Раздяла! Чикаго Файър продава бивш футболист на Левски


Раздяла! Чикаго Файър продава бивш футболист на Левски
Снимка: Lap.bg

2984 0

Чикаго Файър ще пробва да продаде българското крило Станислав Иванов след Нова година. Тимът от МЛС планира да се раздели с родния футболисти, предава „Hottimeinoldtown.com“.

Бившият играч на Левски ще бъде оставен без специална протекция за избор в разширителния драфт от новия клуб в лигата Сейнт Луис Сити, който в петък ще попълни състава си от играчи от другите отбори в първенството.

Българското крило рядко играе за Файър и е огромна трансферна грешка. Той по всяка вероятност ще бъде продаден през януари, а със сигурност няма да бъде сред защитените играчи за селекция в разширителния драфт“, пише в материала си изданието.

Основаният преди три години Сейнт Луис Сити влиза в МЛС за новия сезон през идната пролет. Клубът ще има възможност са събере състав от играчи от другите клубове срещу компенсация, но само от списък, в който попадат предварително обявените незащитени за избор футболисти.

Американците привлякоха бившия маладежки национал от Левски срещу 300 хиляди евро през декември 2020 година. Той има контракт с Чикаго до края на 2023 година с опция на клуба за още един допълнителен сезон.

Иванов записа  921 игрови минути в 16 официални срещи с 1 гол, но по-често беше резерва или не попадаше в групата. Той пропусна някои срещи и заради травма.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любопитно: Челси, Юнайтед и Ливърпул в битка за млад колумбиец от МЛС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички