Първи гол на Чочев за Палермо навръх Великден


Първи гол на Чочев за Палермо навръх Великден

1312 0

Българският Великден донесе късмет на Ивайло Чочев. Талантът вкара първи гол за италианския си отбор Палермо. Той се разписа при победата с 3:1 над Удинезе в мач от 30-ия кръг от Серия "А". Българинът мушна третото попадение за тима си. Това е мач №7 за Ивайло Чочев с розовата фланелка, в който излиза титуляр. Успехът срещу Удинезе пък е първи за Палермо от шест мача. След победата с 3:1 розанерите вече са на 11-о място с актив от 38 точки.

Резултатът на стадион "Фриули" беше открит още в 15-ата минута с великолепен гол на Ашраф Лазаар. Халфът не остави никакви шансове на вратаря на домакините с изстрел от близо 35 метра. Лазаар прати топката неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата, правейки стража на Удинезе безпомощен. Само шест минути по-късно гостите увеличиха преднината си чрез Риджони. След атака по левия фланг, топката получи Риджони, който с удар от точката на дузпата се разписа. Малко след това, Ивайло Чочев поличи травма и трябваше да напусне терена, за да му бъде оказана лекарска помощ. След няколко минути българинът обаче се завърна на терена.

Моментът за Чочев дойде в 66-ата минута, когато направи резултата класически с красив гол. След бърза атака по десния фланг Андреа Рисполи сложи топката на главата на Чочев, а за халфа не остана нищо друго освен да се разпише и да открие головата си сметка Палермо.

До края на двубоя домакините намериха сили да върнат едно попадение, което обаче беше крайно недостатъчно. Почетния гол за Удинезе реализира Андреа ди Натале в 81-ата минута.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички