Великденски подарък от Чочев за ЦСКА


Великденски подарък от Чочев за ЦСКА

2277 0

Националът Ивало Чочев зарадва шефовете на ЦСКА с подарък за Великден. Бившият халф на "червените" се отказа от част от парите, които има да получава. Дългът към него не е голям на фона на останалите. Дори е нищожен. Но Чочев за пореден път показа отношение към клуба, за който изигра 45 официални мача, отбеляза и 7 гола, отбелязва "Проспорт".

Халфът бе един от едва шестимата останали при "армейците" през юли 2013 година, въпреки агресивния интерес от страна на други клубове.

През юли 2014 година той можеше да премине в Палермо без в касата на ЦСКА да влезе и лев. Причината - месеци задължения по заплати. Той обаче не го направи и парите, дошли от него, помогнаха на ЦСКА да покрие спешни плащания. Направил е жест и във връзка с някои заплахи по мониторинга на УЕФА към "черевените" от края на миналата година.

Както е известно на "Армията" получиха 700 000 евро за Чочев. Половината от тях обаче трябва да бъдат преведени на "Чарвдар" (Етрополе). Това плащане също има отношение по лиценза, който ЦСКА се надява да получи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички