Попето подписва в Москва, но не с ЦСКА


Попето подписва в Москва, но не с ЦСКА

1520 0

Ивелин Попов ще подпише с отбор от Москва, но това няма да е ЦСКА, гласи последната информация от Русия. Според Sport Inside агентът на играча води преговори с друг отбор от столицата Локомотив.

Днес стана ясно, че "железначарите" може да се разделят с атакуващия халф Мбарак Бусуфа и Попето е гласен за негов заместник.

27-годишният Попов играе за Кубан от август 2012 година, когато клубът плати за него 2 млнд евро на турския Газиантеп. В момента цената на футболиста е 12 млн евро (по данни на transfermarkt.de).

Също днес се появи и друга информация свързана с трансфер на Ивелин. football.kulichki.net лансира версията, че българския национал има предварителен договор с Анжи. Цитира се дори държавната информационна агенция ТАСС. Това обаче не отговаря на истината. ТАСС никога не е съобщавала подобно нещо, както и други водещи медии в Русия. Анжи е втори във втора дивизия кръг преди края на сезона и се бори за директна промоция.

Попов и съотборникът му в Кубан Станислав Манолев играха при 1:1 като гост на Локомотив (Москва) в среща от 29-ия кръг на руската Премиер лига. Попето влезе в 60-а минута на мястото на Артур, а Манолев беше титуляр и записа първи 90 минути.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички