Бивш "армеец" уби мечтите на Попето и Манолев за Европа


Бивш "армеец" уби мечтите на Попето и Манолев за Европа

1616 0

Бившият футболист на ЦСКА (София) Марсиньо беше в основата на успеха на УФА с 3:2 срещу Кубан в мач от 24-ия кръг на руската Висша лига.

Поражението отдалечи тимът от Краснодар, където ритат Ивелин Попов и Станислав Манолев, на 11 точки от петото място, което е последното даващо право на участие в Лига Европа през есента.

Манолев започна титуляр за Кубан, и игра 90 минути, а Попов прекара на терена половин час. Нападателят бе оставен на пейката, с цел да почине преди важният полуфинал за купата с ЦСКА (Москва) в сряда. В търсене на победата обаче треньорът на Кубан Леонид Кучук се видя принуден да вкара Попето.

Денис Тумасян откри за УФА в 25-та минута, а в началото на второто полувреме домакините пропуснаха да удвоят аванса, като Харис Ханджич пропиля дузпа.

Владислав Игнатиев изравни в 62-та минута, и веднага след това в игра влезе Ивелин Попов. Кубан поведе в 79-та минута, когато точен бе и Ибрахима Балде.

Миналият през "Армията" Марсиньо обаче отново изравни, до 2:2 в 89-та минута, а в третата минута от добавеното време, Павел Аликин донесе супер ценната победа за УФА. Трите точки отдалечиха тима от дъното на класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички