Пожелаха Бербатов и в Серия А


Пожелаха Бербатов и в Серия А

1862 0

Българският нападател Димитър Бербатов продължава да си търси нов клуб, след като напусна гръцкия ПАОК. В това време фактът, че той е качествен футболист без отбор се използва от медии в различни страни, за да се препоръчава на местни клубове, които още търсят играч на неговата позиция.

След като това се случи в Англия, в Италия също виждат бившата звезда на Манчестър Юнайтед в Серия А. Изданието palermo24.net предложи българина на местния Палермо, където се подвизава българският национал Ивайло Чочев.

Връщат на пожар Бербатов във Висшата лига

Палермо продължава да е без нападател, след като в последния ден на летния трансферен прозорец се отказа от привличането на Марио Балотели, а трансферът на Андрей Гълъбинов пропадна. Изданието посочва имената на петима нападатели, които са свободни агенти и могат да свършат работа на клуба.

Освен Бербатов препоръчани са още Освалдо, Адебайор, Шамак и Федерико Македа.

"Димитър Бербатов не изпитва страх пред вратата на съперника. Българинът може да се похвали с един нелош резултат: 466 мача за престижни клубове, включително ЦСКА, байер, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм и Монако, а и 201 гола. Към тях можем да добавим 48 гола за националния отбор. Възрастта му от 35 години може да е пречка, но досегашните резултати говорят ясно, нали?", пише palermo24.net.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички