Петев се отказа от тлъсти пачки заради Босна и Херцеговина и отсече: Не съм луд!


Петев се отказа от тлъсти пачки заради Босна и Херцеговина и отсече: Не съм луд!
Снимка: Getty Images/Guliver

1655 0

Българският специалист Ивайло Петев приключи одисеята си като селекционер на Босна и Херцеговина. Той водеше националния отбор на страната в продължение две години.

В крайна сметка местната футболна федерация реши да не поднови договора му. На неговия пост ще бъде назначен Фарук Хаджибегич.

Петев пък направи голямо разкритие, след като дойде краят на престоя му начело на Босна и Херцеговина. Той сподели, че е отхвърлил оферта за 8 пъти по-голямо възнаграждение, докато е изчаквал за крайното решение на местната футболна федерация.

Получих четири предложения, които отказах, за да бъде докрай почтен и честен и с играчите си в Босна. Не исках някой да си помисли, че съм побързал да осребря набързо успеха, който направихме в Лига на нациите. Едната оферта бе за осем пъти повече пари, но бях категоричен пред жена ми вкъщи, че ще изчакам до последно, за да видя какво ще е решението на футболния съюз на Босна и Херцеговина“, разкри Петев.

Сега вече това е минало, но аз не съжалявам. Някой ще кажат, че съм луд, но не съм луд. Просто така разбирам нещата. Сега вече спокойно гледам към бъдещето“, каза още специалистът, който бе национален селекционер и на България.

ПРОЧЕТЕ ОЩЕ: Ивайло Петев с първи думи след края на одисеята му в Босна и Херцеговина

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички