Пеев се развихри на прощаване с Амкар


Пеев се развихри на прощаване с Амкар
Снимка: http://fc-amkar.org

1305 0

Георги Пеев вкара гол и подаде за още един в последния си мач за Амкар. Тимът от Перм направи 3:3 при гостуването си на гранда Спартак (Москва) от последния кръг на руската Висша лига.

С фантастичен финален спринт Амкар се спаси от изпадане, като завърши на 11-а позиция - на 2 точки над чертата, докато Спартак зае незадоволителното за тях седмо място в крайното класиране.

Пеев вкара за 2:0 в 44-ата минута, а преди това изработи попадението на своя съотборник Александър Прудников в 16-ата минута. Българинът беше заменен в 59-ата минута от друг наш ветеран - Захари Сираков. Цял мач записа третият българин в редиците на гостите Петър Занев.

Пеев и Сираков напускат Амкар, след като ръководството им предложи нови договори, но с намаление на заплатите от 70 процента. Занев обаче преподписа и остава в клуба.

Ивелин Попов пък игра 85 за минути за Кубан, който разгроми с 5:1 изпадналия Арсенал (Тула). Станислав Манолев остана на резервната скамейка в този двубой. Тимът от Краснодар приключва сезона на 10-о място с 36 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички