Край на българската приказка в Амкар!


Край на българската приказка в Амкар!
Снимка: http://fc-amkar.org

1174 0

Българските футболисти на руския Амкар (Перм) Георги Пеев и Захари Сираков няма да продължат контрактите си с клуба и ще го напуснат в края на сезона. Сираков носи екипа на Амкар от 2004 г., а Пеев - от 2007 г.

"Благодарен съм на пермските фенове и служителите в клуба, които бяха около мен през тези години. Аз и моите съотборници направихме всичко, което зависеше от нас. В тази ситуация, в която ние се оказахме след работата, свършена от Славолюб Муслин, смятам, че сътворихме истинско чудо. След победата над Зенит, когато стана ясно, че клубът остава в Премиер лигата, ръководството обяви най-накрая своето предложение за нов контракт. Няма да ги коментирам в детайли", заяви Пеев, цитиран от руски медии.

"Ще го кажа така: ако бях започнал да имам три пъти по-малък принос за отбора, то тези условия биха били приемливи. Не знам как стоят нещата при другите играчи. Мога да говоря само за себе си и за Захари, защото ми е приятел. Чувствам в себе си сили да играя на високо ниво още не година, даже не и две, така че не възнамерявам да приключвам футболната си кариера", завърши българският ветеран.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички