Отново спрягат Ивайло Петев за хърватския шампион


Отново спрягат Ивайло Петев за хърватския шампион
Снимка: БГНЕС

4398 0

Пълният властелин в хърватското първенство Динамо (Загреб) отново се насочи към Ивайло Петев, предаде "24 часа". Той е сред фаворитите за нов треньор на участника в Шампионската лига.

След 3 поредни загуби (от Осиек с 0:1 и Риека с 2:5 в първенството и от Лион с 0:3 в Шампионската лига) Динамо”се раздели със Златко Кранчар. 59-годишният наставник пое тима преди 2 месеца. Тогава Динамо”отново имаше апетити към Петев, но в крайна сметка назначи Кранчар. Сега от Загреб пак гледат към Петев. Именно с участието в Шампионската лига ще опитат да го изкушат сам да си тръгне от националния отбор на България.

Гълъбинов отново с повиквателна за националния отбор

Поне засега това изглежда малко вероятно. Динамо назначи Желко Сопич за временен треньор. Освен Петев сред опциите за постоянен треньор отново са Сречко Катанец и Ненад Биелица. В същото време Ивайло Петев обяви избраниците си от чужбина за световните квалификации с Франция и Швеция на 7 и 10 октомври.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички