Отмениха гол на Божинов при загуба на Партизан


Отмениха гол на Божинов при загуба на Партизан

1361 0

Гол на Валери Божинов беше отменен, а Партизан загуби с 2:3 като гост на Войводина в мач от 5-ия кръг на сръбското футболно първенство.

Божинов започна титуляр и в 50-ата минута прати топката в мрежата след подаване на Андрия Живкович. Резултатът трябваше да стане 2:2, но попадените беше отменено заради спорна засада.

Българинът, който получи и жълт картон, имаше още един отличен шанс да изравни пет минути по-късно, но пропусна от чиста позиция.

Воденият от бившия играч и треньор на Литекс тим на Войводина набързо дръпна в резултата. Първо Иванич откри в 7-ата минута, а след това в 14-ата Станисавлевич направи 2:0. Омару върна едно попадение за Партизан в 39-ата минута, но домакините отново поведоха с два гола в 61-ата, когато Ожегович бе точен за 3:1. Отново Омару върна интригата в 67-ата минута за 3:2.

В 71-ата минута Брашанац бе изгонен от игра и гостите останаха с 10 души на терена, като вече нямаха сили да търсят обрат. Войводина също завърши мача с човек по-малко, но това стана едва в 4-ата минута на продължението, когато и Джурич видя червения картон.

Лидер във временното класиране е Явор Иваница с 12 точки, пред Цървена звезда с 11 точки, Войводина с 10 точки и Партизан с 9 точки.

Междувременно сръбската федерация отложи неделните срещи на двата тима, за да им даде възможност да се подготвят за своите мачове съответно в Шампионската лига и Лига Европа. Партизан гостува на БАТЕ (Борисов) във вторник, а Войводина играе с Виктория (Пилзен) в четвъртък. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички