Отбор от Бундеслигата дебне за Сашо Тонев


Отбор от Бундеслигата дебне за Сашо Тонев

1181 0

Намиращият се на предпоследното 17-о място в Бундеслигата Вердер (Бремен) следи ситуацията около Александър Тонев и при възможност, може да направи предложение към Астън Вила. Крилото в момента играе под наем в шотландския шампион Селтик, който го взе до края на сезона с опция за закупуване от Вила. Тонев обаче не може да се пребори към момента за титулярно място при детелините, въпреки че в последните мачове - с Ред Бул (Залцбург), и с Партик Тисъл, показа видимо подобрение в играта си.

От Вердер имаха интерес и преди почти две години и половина, като тогава футболистът предпочете да премине в Астън Вила, припомня БТА. Бременските музиканти са на предпоследното 17-о място в класирането с 13 точки и спешно се нуждаят от нови попълнения.

Предвид незаинтересоваността на Астън Вила към българина, сега те могат да направят доста лесна сделка, коментира близък до играча.

Бившият футболист на ЦСКА и Лех (Познан) все още очаква резултата от обжалването на наказание от 7 мача за расизъм, наложено му от Дисциплинарната комисия на Шотландската футболна асоциация.

Клубът, а и самият футболист, обжалваха наказанието, а всички предоставени доказателства показват, че българина няма защо да бъде лишаван от състезателни права.

Въпреки възможността да бъде жертван, Тонев се ползва от подкрепата на клуба, като мениджърът Рони Дейла обяви, че ще бъде депозирана жалба и до КАС. Самият клуб нае най-авторитетен адвокат в страната, а помощник-треньорът Джон Колинс е неизменно до Тонев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички