Осъден или подкрепен - как приеха съотборниците на Бербо в Тотнъм желанието му да отиде в Юнайтед


Осъден или подкрепен - как приеха съотборниците на Бербо в Тотнъм желанието му да отиде в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1786 0

Бившият халф на Тотнъм Джърмейн Джинас продължава да разкрива интересни неща около българската звезда Димитър Бербатов. Англичанинът разкри как играчите на "шпорите" са реагирали на желанието на Бербо да напусне "Уайт харт Лейн" заради мечтата си Манчестър Юнайтед навремето.

Според Джинас съотборниците на българина са били заинтригувани да видят как би реагирал клубът, ако за тях се появи шанс да израснат в кариерите си и никой от тях не е бил срещу действията на Бербатов, който се е държал така, че е показвал, че иска да напусне.

"Той просто се появи на тренировка, за да не бъде глобен и неговото послание към клуба беше достатъчно ясно: можете да разберете от начина, по който тренирам, че няма да получите нищо от мен, така че просто ме пуснете в Ман Юнайтед", разкрива Джинас, цитиран от hitc.com.

"Смешното е, че нямаше нито един от съотборниците му на терена, който да се е изказал срещу него. Ако не друго, момчетата гледаха на ситуацията да видят какво ще се случи, ако един от най-големите клубове в света някога дойде за тях. За да разберат дали са в клуб, който не би им позволил да се развият в кариерите си", допълва бившият съотборник на Бербатов.

Бербо последва Майкъл Карик, който премина на "Олд Трафорд" две години по-рано.

"Ако един от топ клубовете в Шампионска лига идва за вас в даден момент, щеше да е лудост да не направиш необходимото, за да се измъкнеш", каза още Джинас.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички