Официално: Николай Димитров-Хичо сложи край на кариерата си на 32


Официално: Николай Димитров-Хичо сложи край на кариерата си на 32
Снимка: Оф. сайт на Урал

3612 0

Полузащитникът Николай Димитров официално прекрати договора си с руския Урал. Наред с това 32-годишният българин сложи край на кариерата си. Новината обяви клубът на своята страница, като благодари на футболиста за това, че носи фланелката им.

Двете страни се разделят по взаимно съгласие. По-рано Димитров обясни изненадващото си решение с факта, че има бизнес в България и иска да се съсредоточи върху него. Той се зарече да не подписва с друг клуб.

"Коля, благодарим ти за играта! Изразяваме благодарността си към Николай за играта в състава на нашия отбор, за головете му, асистенциите и другите ярки моменти. Желаем и занапред да остане позитивно мислещ човек и да се развива успешно в други сфери на живота. Благодарим, че беше с нас!", се казва в съобщение на клуба.

Димитров премина в Урал през 2017 година и записа 90 мача за тима от Екатеринбург. В тях той вкара 10 гола и направи 18 асистенции. В кариерата си халфът е играл за Левски, Славия, турските Касъмпаша, Самсунспор, Болуспор и Манисаспор, а също и в гръцкия Ксанти. А за какво обещание от Ивелин Попов разкри Хичо през 2018 година вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички