Мъри Стоилов писа "6-" на своя Астана за сезона


Мъри Стоилов писа "6-" на своя Астана за сезона

903 0

Шест минус - това бе оценката, която Станимир Стоилов даде на своя тим Астана за представянето през изминалия сезон. Казахстанският тим стана шампион на страната си и спечели две точки в груповата фаза на Шампионската лига. Вчера обаче тимът на българина изпусна да вземе Купата на Казахстан, падайски с 1:2 от Кайрат.

"Ако оценявам изминалия сезон за нас по шестобалната система, бих поставил 5 и половина или 6 минус", каза Мъри след мача за Купата.

След финала в Астана честваха втората титла на отбора в историята. Стоилов и колегите му Цанко Цветанов и Саид Ибраимов получиха златни медали, след което си направиха "българска снимка" с шампионската салатиера.

"Поздравявам Кайрат за спечелената купа. Играхме на три фронта, не успяхме да се справим само в този финал. Не играхме с това отлично настроение, с което трябва да подходим във финал за купата. Но аз не мога да бъда недоволен от своя отбор”, заключи българският специалист.

Стоилов има договор с Астана до края на декември. Той сподели, че предстоят преговори за нов контракт с ръководството.

"Искам да продължа да работя тук, защото вече направихме това, което всички считаха за невъзможно. Беше щастлива година за мен, защото видях как моят отбор расте", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички