Мирчо Димитров: Решението Миланов да играе под наем е на ЦСКА


Мирчо Димитров: Решението Миланов да играе под наем е на ЦСКА

1205 0

В сериозно противоречие влязоха българският национал Георги Миланов и агентът му Мирчо Димитров. Двмата не можаха да се разберат относно това чие е било решението халфът да премине в Грасхопърс под наем - на клуба или на играча.

"Решението да премина в друг отбор е изцяло и само мое, продиктувано от желанието ми да играя пълноценно през активната си кариера", заяви във Фейсбук самият Миланов.

Мирчо Димитров обаче се изказа другояче пред коренспондента на "Мач тв".

"Преди няколко дни бях информиран, че Миланов трябва да си търси възможност да играе под наем. С играча приехме. Георги много обича ЦСКА и иска да завърши кариерата си там. Той е фен на този отбор и не иска да се разделя с него. Но понякога обстоятелствата не зависят от футболиста. Това е решение на ръководството и ние, разбира се, го приехме", обяви Димитров.

"Ние сме нормални хора и искаме да запазим добри отношения с ръководството на клуба. Всички - от президента Евгений Гинер, цялото спортно ръководство, отборът, винаги са се отнасяли добре към нас. Не мога да кажа, че Жоро е разстроен. ЦСКА така реши - ние го изпълнихме", добави българският агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички