Медии на Острова пак мечтаят за Бербо


Медии на Острова пак мечтаят за Бербо

1328 0

В Англия отново сънуват Димитър Бербатов. Авторитетният "Дейли Мейл" постави българина сред мечтаните трансфери във Висшата лига през януарския прозорец.

В последните седмици нападателят бе свързван с лондонския КПР.

"33-годишната енигма е може би единствената надежда за спасение на КПР", пише изданието за българина. Като цена е спомената сумата от 1 милион паунда, колкото се твърдеше и преди седмица.

Като мечтани трансфери в класацията са посочени още Езекиел Лавеци от ПСЖ в Ливърпул за 12 млн. паунда и съотборникът му в шампиона на Франция - Маркиньос, който срещу 30 милиона може да носи екипа на Манчестър Юнайтед. Милнър от Манчестър Сити пък е гласен за ново попълнение на Ливърпул срещу 8 млн., което също намира централно място в класацията.

Във Франция веднага контрираха за евентуаелн трансфер на българина. В анализ на frenchfootballweekly се казва, че Монако не може да изпусне играч като Митко.

"След напускането на Фалкао и Хамес Родригес "монегаските" ще потънат, ако и Бербатов напусне. Той е магьосник. Само като погледнем головете му за отбора, ще разберем колко важен всъщност е той. Феновете ще останат много недоволни, ако си тръгне сега", пише изданието.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички