Мартин Минчев получи първото си признание в Чехия


Мартин Минчев получи първото си признание в Чехия
Снимка: https://twitter.com/shumanskoo/status/1278603290083762176

2598 0

Един от най-перспективните български таланти и ново попълнение на Спарта Прага Мартин Минчев попадна в престижна класация. Той е представен като част от петимата най-интересни чужденци в чешката лига, които си струва да гледате.

Онлайн изданието „isport.blesk.cz“, включва Минчев в класацията и изглежда очакванията към него са големи не са у нас.

„Какво ще кажете за лятното попълнение на Спарта Прага Мартин Минчев? За българското крило има изключително добри мнения. Той бе наблюдават от отбори от Англия, Германия, Шотландия и Белгия. Благодарение на различни фактори, Спарта Прага спечели битката за неговия подпис“, се казва в материала, цитиран от dsport.

Младият българин не успя да вземе участие в първите две срещу на Спарта Прага от новия сезон, понеже не се намираше в оптимално физическо състояние.

Минчев обаче беше главно действащо лице в двете контроли на Спарта Прага по време на паузата в местното първенство заради мачовете на националните отбори. Освен това, той отбеляза и два гола (по един във всяка една от двете срещи).

Спарта Прага започна сезона убедително с две победи, а в неделя на отбора предстои гостуване на Карвина, в който Минчев може да получи шанс да запише своя официален дебют за чешкия гранд и да започне утвърждаването си в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички