'L'Equipe" разкри унизителен вариант Бербо да остане в Монако


'L'Equipe" разкри унизителен вариант Бербо да остане в Монако

1748 0

Бъдещето на Димитър Бербатов все пак може да е свързано с Монако и през следващия сезон. За този вариант написа най-авторитетното френско издание "Л'Екип", според което, за да се случи това, има две условия, поставени пред българския нападател.

Основното изискване е все пак воденият от Леонардо Жардим тим да задържи мястото си в Топ 3 и да участва в Шампионската лига. Другото условие е Бербатов да се съгласи с ролята си на резерва на "Луи II". "Монегаските" ще се опитат да привлекат нов централен нападател, като освен това разполагат и със записалия отличен сезон Антони Марсиал.

"Л'Екип" прогнозира, че ако избере да остане в Монако, Бербатов вероятно няма да получи картотека за Шампионска лига, защото Монако има забрана да картотекира повече от 22-ма играчи за Европа заради нарушаване правилата на финансовия феърплей.

Пред Берба има доста варианти освен Монако. Той е искан обратно на Острова, където оферти за него имат шампиона в Чемпиъншип Борнемут и Уест Бромич Албиън. Най-добрия предложения обаче българинът е получил от Мейджър Лийг Сокър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички