Клуб от МЛС пожела Сашо Тонев, феновете го предпочитат пред играл в Юнайтед


Клуб от МЛС пожела Сашо Тонев, феновете го предпочитат пред играл в Юнайтед

2306 0

Българският национал Александър Тонев изглежда горещото име от родината ни на световния футболен пазар това лято. След новината, че три клуба от Серия А се интересуват от играча на Фрозиноне,

Чудо: Три клуба от Серия А спорят за български национал

Чудо: Три клуба от Серия А спорят за български национал

се появи информация и че бившият играч на ЦСКА е желан от клуб от американската Мейджър Лийг Сокър.

Става дума за Сиатъл Саундърс, чийто спортен директор в момента е в Италия, за да търси нови попълнения. Тонев е един от набелязаните.

Сайтът www.sounderatheart.com публикува новината, като пусна и анкета до феновете за това кой от набелязаните играчи искат да бъде привлечен. Интересното е, че на първо място е именно българското крило, който е предпочетен пред легендата Мирослав Клозе и бившия играч на Манчестър Юнайтед Равел Морисън.

Ето какво пише американският сайт за Тонев:

"Български национален състезател, който играе и с двата крака. Обичам уменията на този футболист. Той изглежда като играч, за който нискобюджетните клубове мечтаят, заради универсалните му качества. Това, че играе и с двата крака му дава въможност да действа и по двете крила. В Астън Вила е използван и като играч зад нападателя. Слабите отбори, в които играе напоследък му свалиха от цената. Наистина бих искал този трансфер да се случи. Той ще бъде отличен партньор на Лодейро. Прекалено хубаво, за да е истина? За съжаление, да. През 2014 сезон със Селтик, Александър бе наказан за няколко мача, заради расистски скандал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички