Камата срази победителя: Меси го сравняват с Марадона, а Роналдо - с Меси


Камата срази победителя: Меси го сравняват с Марадона, а Роналдо - с Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

2486 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков частично успя да развали вкуса в устата на новия-стар носител на "Златната топка" - Кристиано Роналдо. Легендата на Барселона защити настоящата звезда на клуба Лионел Меси, който остана втори в допитването през 2014 година.

РОНАЛДО ВЗЕ НАГРАДАТА

"Меси не трябва да се притеснява, а точно обратното. Трябва да се убеди, че той е и ще бъде най-добрият играч в последното десетилетие", заяви Камата, добавяйки, че "Златната топка" отдавна не е надеждна награда.

"Меси е сравняван с Марадона, а Роналдо го сравняват с Меси", атакува Стоичков. Той не се притеснява, че аржентинецът може да напусне "Камп ноу", както се тръби в последно време.

"Не мисля, че Меси ще напусне клуба, това е ситуация, която изобщо не ме притеснява", отсече той.

Пиперливият език на Ицо не пожали за сетен път президента на каталунците Хосеп Мария Бартомеу. "Той е чудесен президент, но на баксетбол. Съмнявам се в качествата му, необходимо е да се проведат нови избори", категоричен е носителят на "Златната топка" за 1994 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички