Каляри обяви бъдещето на Кирил Десподов


Каляри обяви бъдещето на Кирил Десподов
Снимка: Getty Images/Guliver

8347 0

Българският национал Кирил Десподов ще се завърне в Каляри. Спортният директор на клуба от Серия А Марчело Карли обясни, че единственият българин в момента в елита на Ботуша отново ще бъде част от тима след края на настоящия сезон.

В момента 23-годишният Десподов играе под наем в австрийския Щурм (Грац), където се представя много силно. Към бившата звезда на ЦСКА има сериозен интерес от Спарта (Прага), както и няколко отбора от Италия. От изказването на Карли обаче става ясно, че в Каляри ще залагат на българина в бъдеще.

"Следим много внимателно развитието на Десподов. Той израства добре и ще се върне при нас след края на сезона. Той е наш футболист", категоричен бе директорът на сардинския клуб.

Карли категорично отхвърли на този етап вероятността Десподов да бъде продаден на друг клуб през януарския трансферен прозорец. Каляри обаче се е отнесъл малко некоректно към българина през лятото. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички