Жесток скандал в Селтик заради недооценения Сашо Тонев


Жесток скандал в Селтик заради недооценения Сашо Тонев
Снимка: Иван Йочев

1662 0

В съблекалнята на Селтик се образува същински бунт срещу мениджъра Рони Дейла, а причина за това е българското крило Александър Тонев.

Както е известно, треньорът не разчита особено на национала, който почна да играе за дубъла на "детелините", където блести с голове и асистенции.

Освен това на последната тренировка преди двубоя с Хамилтън вторият отбор на Селтик се е изправил срещу титулярите в двустранна игра, а Тонев е вкарал 5 гола за победата с 5:4 на резервите.

Асистентът в първия отбор Джон Колинс е казал на Тонев, че ще му бъде даден шанс в последния мач на Селтик, но това така и не става, а след мача е имало сериозно напрежение в съблекалнята.

14 футболисти на Селтик са отишли при треньора с искане за обяснение защо Тонев не играе редовно, след като демонстрира отлични качества.

"Не му е лесно на Алекс, защото той дава най-доброто от себе си и се намира в прекрасна форма, а трудът и усилията му не са оценени. Но аз се гордея с неговото поведение - истински професионалист, който не спира да се бори на терена за мястото си. Най-доброто в кариерата му тепърва предстои", заяви след случая агентът на играча Антъни Раво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички