Ясно е какво му е на Георги Миланов и защо бе откаран с линейка


Ясно е какво му е на Георги Миланов и защо бе откаран с линейка
Снимка: BGNES

1223 0

Състоянието на Георги Миланов не е сериозно и той може да бъде готов още този уикенд за мача на клубния си отбор ЦСКА Москва срещу Арсенал (Тула).

Полузащитникът получи травма в началото на второто полувреме и бе сменен от Ивайло Чочев при победата над Беларус с 1:0 снощи. След завръщането си в Москва Миланов ще премине допълнителни медицински прегледи.

Според лекаря на националния отбор Бисер Бочев, играчът е получил хипотермия заради студеното време в София, което е предизвикало травмата.

"По думите на Миланов и на лекаря на националния отбор на България нищо не се е случило. Когато се върне, ще направим допълнителни изследвания. Дали ще може да играе срещу Арсенал? Самият Миланов каза, че няма нищо сериозно", каза лекарят на ЦСКА Москва - Шагабутдин Керимов, цитиран от БТА.

"Лекарят на националния отбор свързва травмата с преохлаждане. В деня на мача в България рязко паднали температурите на въздуха и на фона на наскоро прекара инфекция Георги се почувствал зле на терена. Такъв отговор получихме", каза още Керимов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички