Хубчев съсипа от критики играчите, въпреки 1:0


Хубчев съсипа от критики играчите, въпреки 1:0
Снимка: БГНЕС

1925 0

Селекционерът на България Петър Хубчев бе критичен над възпитаниците си, въпреки победата с 1:0 над Беларус в световните квалификации.

"Не ме сгряха. Успехът беше по-важен, всички трябва да се радваме, но реално трябва да си признаем късмета. Много неща от играта не ми харесаха. Желанието беше най-голямо, откакто съм тук, но има още какво да се желае.

Не всички показаха това, което искам. Така погледнато сме окей, вътре сме в играта, но това би трябвало да ни стимулира повече.

Ние се опитвахме между последния и този мач да видим кои футболисти са в най-добра форма, а и Спас Делев показа, че е така. Той все пак не е някаква голяма изненада за Беларус.

Би трябвало успехът да помогне за самочувствието. Само с победи ще излезем от тази ситуация, макар да не са много красиви победите. Не знам какво е състоянието на Георги Миланов, но не е чак толкова сериозно.

Твърдо стоя зад избора си на селекция, защото има и десетина души, които наблюдаваме, но твърдо казвам, че това са най-добрите", каза Хубчев пред БНТ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички