Жардим: Щастлив съм, че имам Бербатов за мача със Зенит


Жардим: Щастлив съм, че имам Бербатов за мача със Зенит

1433 0

Наставникът на Монако Леонардо Жардим разкри, че е много щастлив от завръщането на нападателя Димитър Бербатов в състава. Той е доволен, че ще може да разчита на българина в мача със Зенит (Санкт Петербург) в Шампионска лига.

"Страхотно е, че Бербатов се завърна в състава. Той има богат опит. И в мачовете срещу такива големи съперници като Зенит се нуждаем именно от играчи като него", коментира Жардим на днешната пресконференция.

Преди началото на турнира всички вярваха, че ще заемем последно място. Но ние вече посрамихме скептиците. Надяваме се, че ще го направим и утре. Във футбола всеки има шанс да спечели. Включително и ние утре в мача със Зенит. Това е мачът на годината за Монако", отсече той.

"Но ние не възнамеряваме да се прибираме около своята врата. Ключът към победата е в баланса. Нужно е да спрем Зенит, и в същото време да разгърнем атаките си. Съперникът ни е много силен. Аз го уважавам и лично Вияш-Боаш. Но нашата цел е да победим руснаците и да стигнем до плейофите", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички