Пет неща за Бербатов, в които трудно ще повярвате


Пет неща за Бербатов, в които трудно ще повярвате

2943 0

Във вторник в Шампионска лига Зенит ще се изправи срещу Монако, начело с Димитър Бербатов. Българинът вече се разправи сам с Тулуза във френския шампионат, като заби два гола при успеха с 2:0. Бербатов въобще не е толкова обикновен, колкото изглежда.

По-бърз е от Радамел Фалкао

Не вярвате ли? Гледайте тогава този клип, заснет по време на тренировка на Монако. Разбираемо е защо Фалкао отиде в Манчестър Юнайтед. Елементарно - не е издържал на конкуренцията на Бербатов.

По-експресивен е от Марлон Брандо

Българският нападател обича живото и емоционално общуване. Той е близък с обикновения фен, при необходимост може да отговори на въпросите им и чрез журналистите. Освен това е изпуснал своя шанс да се реализира в Холивуд. Оценете как пародира глвния герой на филма "Кръстникът".

Любопитното е, че Бербатов е научил английски език само докато гледал трилогията на Франсис Форд Копола.

По-ярък е от Кристиано Роналдо

По принцип може да ви дадем линк към гола, който в петък той вкара на Тулуза. Но вие и сами можете да го намерите. Бербатов може да се движи лениво на терена, може да не вкарва на празна врата, но с изяществото при него всичко е наред. Винаги е било, във всички отбори, в които е играл. В това число и в Монако, където той вкарва, примерно, по този начин:

По-талантлив е от Омар Момани

Любимото хоби на Бербатов са карикатурите. Искам да кажа, не позирането за тях, а създаването им. Основателят на "Плейбой" Хю Хефнър, Снууп Дог, Д-р Хаус и, разбира се, Марлон Брандо - по несравним начин. Това са само част от шедьоврите на българина. талантливият човек е талантлив във всичко.

Скромен като Рамил Шейдаев

Говорейки за атаката на Зенит - Хълк, Рондон, Кержаков, не трябва да забравяме и 18-годишният Рамил Шейдаев. Юношата прекара на терена само 11 минути в мача с Мордовия, и освен че е скромен в миксзоната, не е активен и в социалните мрежи. С две думи, звездомания не го заплашва. Същото може да се каже и за Димитър Бербатов. Българинът си спомня, че веднъж на летище "София" той казал на баща си: "Уау, виж, това е Морган Фрийман!". После извадил лист хартия, химикалка и застанал на входа на ВИП-а. Когато актьорът се приближил, Бербатов го помолил да му даде автограф. "Той ме погледна и каза: "За съжаление, аз не давам автографи". "Боже мой, почувствах се като идиот!", споделя с болка Димитър. Оттогава, и да се е изменил, е съвсем лекичко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички