Жардим: Бербатов свърши изключителна работа


Жардим: Бербатов свърши изключителна работа
Снимка: Getty Images/Guliver

2800 0

Старши треньорът на Монако Леонардо Жардим похвали целия си отбор за успеха над Арсенал с 3:1 в първия осминафинален мач в Шампионска лига. Той обаче отличи автора на второто попадение Димитър Бербатов, който се представи чудесно на "Емирейтс".

"По отношение на задържане на топката, контрол на темпото на игра и работа в защита, Бербатов свърши изключителна работа", заяви Жардим по адрес на българина.

"Това бе най-голямата ни победа. Арсенал игра много силно през първото полувреме, но ние бяхме много компактни в защита. През втората част успяхме да се възползваме от празните пространства. Арсенал има отлични играчи като индивидуалности. Това обаче е отборен спорт и ние ги обезвредихме. Радостен съм, че играхме много организирано в защита, но и имахме много качество в нападение. Никой не вярваше, че можем да победим с такъв резултат, но ние го направихме", коментира доволният португалец.

Специалистът все пак призна, че очаква труден реванш в Монако. "Не сме спечелили нищо, само сме взели за момента аванс", заяви той.

Подробности за мача четете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички