Разговор решава дали Ивелин Попов ще се върне в националния отбор?


Разговор решава дали Ивелин Попов ще се върне в националния отбор?
Снимка: БГНЕС

2854 0

Съществува немалка вероятност доскорошният капитан на България Ивелин Попов да се върне в националния отбор. Футболистът на руския Ростов има уговорка за среща и разговор със селекционера Георги Дерменджиев, която ще се проведе след прибирането на играча в България покрай зимната пауза, информира "24 часа".

Една от големите предпоставки за такъв ход на Попов са промените в БФС. Както е известно, тези дни Йордан Лечков бе отстранен като първи вицепрезидент на централата и вече не е отговорник за националните отбори. Неговото място там зае Емил Костадинов. Именно Лечков е бил една от причините Попов да се откаже от националния отбор, става ясно от публикация в социална мрежа на жената до футболиста - Елена Паришева.

Атакуващият халф обяви оттеглянето си преди евроквалификацията с Чехия, в която записахме първа победа от година насам. Завръщането на Ивелин може да е само с цел да помогне в баражите за класиране на Евро 2020, но може да е и по-дългосрочно. Зависи от разговора с Дерменджиев. А кога, според самия Попов, той е взел решението за оттегляне, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички