Ивелин Попов е идеален за Зенит, пише "Спорт Експрес"


Ивелин Попов е идеален за Зенит, пише "Спорт Експрес"

1240 0

Капитанът на България Ивелин Попов е един от петимата, които авторитетният вестник "Спорт-експрес" препоръчва на лидера в Русия Зенит като вариант, който може да реши проблема с липсата на креативен футболист в средната зона. Според изданието именно отсъствието на такъв в състава на треньора Андре Виаш-Боаш е довело до трудности в последните мачове от 2014 г.

"От Зенит активно ухажваха лидера на Кубан и България през миналото и по-миналото лято. Тогава не се получи. Краснодарци по никакъв начин не искаха да се разделят с играча, около когото се гради схемата им. Сега ситуацията е променена. Даже и слуховете за ликвидиране на Кубан да се преувеличени, ясно е, че в клуба има финансови проблеми. Сергей Доронченко бодро обяви, че ще пуснат Попов само в отбор от чужбина, но в Краснодар ще им е много трудно да откажат щедра оферта от Зенит. Ивелин не е играл този сезон в турнирите и можеда рита в Лига Европа, не му трябва и време за адаптация във Висшата лига. 27-годишният Попов изглежда идеален вариант за заместник на Дани, чийто договор изтича лятото", пише "Спорт-експрес".

Негови варианти за Зенит са още смятаният за новия Йохан Кройф Деви Клаасен от Аякс, Хакан Чалханоглу (Байер, Л), Олег Иванов (Терек) и Карлес Арангис (Интернасионал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички