Искат Попов в Премиършип и Бундеслигата, от Кубан се дърпат


Искат Попов в Премиършип и Бундеслигата, от Кубан се дърпат

1630 0

Следващата цел на Ивелин Попов е да играе в някое от топ европейските първенства. Това заяви категорично изпълнителният директор на Кубан Евгений Муравьов.

Както е известно, до момента руският клуб отбива категорично офертите за българския нападател, като най-добрата беше дошла от гранда Зенит (Санкт Петербург). Тогава обаче офертата беше отхвърлена.

Попето никога не е крил желанието си да продължи кариерата си в Западна Европа, като Муравьов обяви пред "Спорт експрес", че желанието на капитана на България ще бъде изпълнено, но при няколко условия.

"Ако говорим за ролята на Попов, то той е определящ футболист за нашата схема. Без него ще трябва да я променяме. В момента нямаме с кого да заменим Ивелин, но е известно и че няма непродаваеми играчи", коментира завоалирано шефът на Кубан.

"Всъщност при трансфер всичко се решава между двата клуба. Никой не мисли за футболиста, а това е жалко. Попов вече не иска ново работно място в Русия, а вижда своето бъдеще в Европа. Затова ние ще се съгласим да го продадем, ако получим оферта от интересни клубове от Англия или Германия.

Засега обаче той, а респективно и ние, имаме предложения само от отбори, които са извън десетката във Висшата лига и такива, които се борят да влязат в топ 10 на Бундеслигата. Какъв е смисълът тогава да напуска “Кубан”, където имаме сериозен проект", коментира Муравьов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички