Иван Иванов ще играе под наем в Австралия?


Иван Иванов ще играе под наем в Австралия?
Снимка: Иван Йочев

1673 0

Националът Иван Иванов, който е на проби в американския Ню Йорк Сити, най-вероятно ще бъде преотстъпен в Мелбърн Сити от първенството на Австралия.

В момента защитникът тренира заедно с Андреа Пирло, Давид Вия и Франк Лампард в САЩ, но едва ли ще остане там, тъй като квотата за чужденци е пълна.

В последните 2 години кариерата на Иван Иванов е в абсолютен застой. Един от най-добрите ни защитници няма официален мач от декември 2013 г. За последно той участва в Шампионската лига срещу Шалке, а след това се контузи тежко по време на зимната подготовка на бившия си тим Базел. Това се случи само месец след като Русия грабна приза "Футболист №1 на България", пише "7 дни спорт".

Иванов на два пъти се подложи на операция на коляното и все още няма официален мач. През есента той записа 7 срещи за дублиращия тим на Базел, който се състезава в аматьорските дивизии на Швейцария. Националният селекционер Ивайло Петев също го повика да тренира с отбора преди последните 2 квалификации, но не го пусна в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички