Иван Иванов става съотборник на Вия, Лампард и Пирло?


Иван Иванов става съотборник на Вия, Лампард и Пирло?
Снимка: Иван Йочев

1131 0

Иван Иванов е пред трансфер в американският топ клуб Ню Йорк Сити, който в последните две години инвестира много във футболния си бранд. Американският журналист Глен Крукс, чрез профила си в Туитър, пръв информира за потенциалната сделка, след като българският защитник в момента е на проби в американския тим.

В момента бившият бранител на Базел е на проби в клуба, където изкара последните си медицински тестове. Именно на базата на американците той показа добри физически резултати и ръководството на тима е решило да му даде шанс да се докаже.

Любопитен факт е, че Ню Йорк Сити е дъщерен отбор на Манчестър Сити. Иванов премина преди няколко седмици обстойни медицински прегледи именно на базата на „гражданите“.

Крукс смята, че шансовете на Иванов да си спечели договор с Ню Йорк Сити са значителни, но всичко зависи от неговото представяне по време на пробния период.

Иван Иванов е свободен агент, след като се раздели с Базел по взаимно съгласие. Той бе спряган за трансфер в Лацио, но към момента изглежда много по-вероятно да продължи кариерата си в МЛС.

В Ню Йорк Сити Иван Иванов може да стане съотборник на Андреа Пирло, Франк Лампард и Давид Вия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички