Иван Иванов се завръща през февруари, готов за Италия


Иван Иванов се завръща през февруари, готов за Италия

1277 0

Добри новини могат да дойдат в България в следващите седмици от Швейцария. Звездата на Базел и националния отбор Иван Иванов ще бъде готов за игра след Нова година, прогнозира самият той.

Иванов лекува тежка травма, получена още в началото на годината, която след това се усложни. Още през януари Русия скъса кръстни връзки в контрола на Базел в Испания, а след това възстановяването му протече по план. В Швейцария разбраха по-късно, че той е разкъсал връзки пак малко след операцията си и това забави завръщането му в игра. В момента Иван се възстановява добре, като вече свали патериците, а и ходи със специална шина на дясното си коляно.

"Не искам да говоря и да прогнозирам, но в момента всичко върви добре, чувствам се доста по-добре. Най-важното е коляното ми да бъде напълно здраво и да се върна в игра, когато съм сигурен. По принцип съм си направил план за мача с Италия през месец март да съм готов. Дотогава ще са минали 7 месеца от втората операция, така че това е нормално време. Ще видим", оптимист е Иванов пред "7 дни спорт".

В момента той всеки ден прави различни процедури и се готви, за да не изостава физически. Лечението му ще премине в Швейцария, като засега няма да се връща в България.

Наставникът на Базел Пауло Соуса възлага големи надежди на Иванов и се надява той да бъде готов за игра възможно най-скоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички