Пенев пропуснал Изпълкома заради критиците си


Пенев пропуснал Изпълкома заради критиците си
Снимка: Иван Йочев

2252 0

Любослав Пенев не е дал своя отчет пред Изпълкома на БФС заради "острите езици" на някои от шефовете на родния футбол, пише "Меридиан мач".

По принцип се очакваше националният селекционер да присъства на сбирката, състояла се във вторник, като очи в очи с членовете на Изпълкома да коментират проблемите в тима, както и да опитат да намерят решението им. Няколко дни по-рано обаче Ел Голеадор се е видял с президента на БФС Борислав Михайлов, като селекционерът е пожелал да даде отчета си пред него, защото на заседанието на Изпълкома може да бъде горещо и да се стигне до неприятни размени на реплики.

Не е тайна, че доста от членовете на футболното ни политбюро не искаха Любо да остава начело на България след загубите от Хърватия и Норвегия. И най-големият проблем не са толкова пораженията, колкото трагичната игра на нашите. Най-критични към Пенев са президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който обаче не присъства на заседанието, както и Йордан Лечков, Кирил Домусчиев и Емил Костадинов.

Във вторник Любо Пенев получи втори и последен шанс, като Борислав Михайлов заяви, че някой трябва да носи отговорност за резултатите на националния тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички