Илия Груев пак игра в Чемпиъншип, но Лийдс си тръгна с празни ръце (ВИДЕО)


Илия Груев пак игра в Чемпиъншип, но Лийдс си тръгна с празни ръце (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

742 0

Отборът на Лийдс допусна загуба с 1:2 при визитата си на Престън Норт Енд от 24-тия кръг на английската Чемпиъншип!

Националът на България Илия Груев записа игрови минути във втори пореден мач за състава на Даниел Фарке, влизайки на смяна в 68-ата.

Първото полувреме не предложи голове, а в началото на второто Лийдс остана с човек по-малко на терена, след като вратарят Илан Мелие получи директен червен картон за посягане към лицето на противников играч.

Още: За първи път: Фенове на ПАОК избраха Кирил Десподов за №1, българинът с впечатляващ резултат

В 57-ата минута Престън поведе чрез Алън Брауни, който се разписа с глава. В 83-тата Паскал Струйк изравни за Лийдс от дузпа, която бе отсъдена за нарушение срещу Даниел Джеймс.

Секунди преди края на редовните 90 минути Престън Норт Енд стигна до трите точки - Лиъм Милър тръгна на индивидуален пробив по лявото крило, след това навлезе в наказателното поле и с прекрасен диагонален изстрел оформи крайното 2:1.

Така Лийдс и Илия Груев останаха с актив от 45 точки на третата позиция (по-късно могат да бъдат изместени от нея от Саутхемптън) и изостават на седем от втория Испуич и на цели 13 от лидера Лестър, който се е устремил към бързо завръщане в елита на Англия.

Още: "Съжалявам, много лошо": Мартин Минчев проговори за бития пред очите му рефер

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички