Играли с Вальо Илиев: Той е татуиран от главата до петите и е набожен


Играли с Вальо Илиев: Той е татуиран от главата до петите и е набожен

1363 0

Бившият български футболист и настоящ треньор - Валентин Илиев, е направил впечатление на бившите си съотборници с две неща: професионализма си и своите татуировки. Поне такъв извод може да се направи от изказванията на двама футболисти, играли с него в Терек и ФКСБ. Повод да го коментират стана възможното му назначение за треньор на румънския ФКСБ.

"Той е отдаден. Той е точен, честен е, не е човек, който говори нещо, а прави друго. Мисля, че Илиев е добро решение за всеки клуб. Не е лесно за никого с Бекали. И Бекали, и той имат голяма вяра в Бог и църквата, те са много вярващи", каза Новак Мартинович пред Gsp.ro.

"Той е най-лоялният съотборник, който съм имал и един от най-големите професионалисти. Бяхме съотборници в Терек година и половина. Той е татуиран от главата до петите, и на видимите, и на тези места, където не се вижда, с религиозни татуировки", каза пък Даниел Панку пред "Digi Sport Special".

Според румънеца собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали отдава значение на силната вяра, когато избира кой треньор да назначи или кой играч да привлече. Валентин Илиев игра за румънския гранд Стяуа в периода 2011-2012 година. А ето за какво Мартинович по-рано предупреди Илиев относно ФКСБ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички