Херо рискува здравето си, като води Иртиш


Херо рискува здравето си, като води Иртиш

1361 0

Българският треньор Димитър Димитров, който е начело на казахстанския Иртиш, рискува здравето си, работейки в клуба. Това призна самият той пред френското издание "Footballski".

Причина за това е градът на Иртиш - Павлодар. Той е разположен в североизточната част на страната и не се препоръчва за хора, страдали от рак, какъвто е българският специалист.

"Това е индустриален град с много фабрики. Въздухът е тежък и изключително неприятен. Наскоро четох една статистика, според която Павлодар е градът с най-много болни от рак в Казахстан. Но хората са добри и топли. И градът не е толкова лош, напомня ми за Манчестър. Предпочитам го пред Астана, който е създаден изкуствено", коментира треньорът от Бургас.

Иначе Димитров е щастлив, че е накарал отбора да си стъпи на краката и е върнал феновете на стадиона.

"От предпоследни, когато дойдох, сега сме в горната част на таблицата и играем средно пред 7000 души. Преди 400-500 идваха на мач. Хората често ме спират по улиците, за да си правим снимки и да говорим за футбол. Чувствам истински плам. Дори бях обявен за почетен гражданин на Павлодар", хвали се Херо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички